Terras Top 100: Hofman nr 3

Terras Top 100: Hofman nr 3
Nieuws

Het terras van Hofman is uitgeroepen tot nummer 3 van Nederland. Daar zijn we heel trots op !


Bar Restaurant Hofman – dat in januari 2020 een nieuwe eigenaar kreeg - werd deze zomer meerdere malen bezocht door de mistery jury van het horecavakblad Misset Horeca. In augustus kwam er een extra bezoek van de hoofdjury. Maar liefst 11 juryleden kregen een kijkje achter de schermen en werden geïnformeerd over de bedrijfsvisie. Aspecten als uitstraling, teamwork, gastgerichtheid en hoogwaardige producten spelen een hierbij een belangrijke rol. Dat werd ook door de jury opgemerkt. Zo ook de ‘perfecte steak tartaar’ die hoge ogen scoorde. De horeca vakjury kon niet meer om Hofman en het terras heen en bestempelde het bedrijf met een 3e plek in de Nederlandse Top 100.

Debby, Jelle, Christina en eigenaar Don Smit reisden maandag 6 september af naar Zeeland voor de spannende ontknoping van de Misset Terras Top 100.  De feestelijke bijeenkomst vond plaats bij de vorige winnaar van de Terras Top 100; ‘De Werf’ in Veere.

Helaas was het niet mogelijk om met het hele team af te reizen, anders hadden ze dat heel graag gedaan. “Deze finaleplaats is namelijk een verdienste van het hele team !”, aldus Don. Tot grote hilariteit van de delegatie wist Bar Restaurant Hofman een 3e plaats te veroveren. Waanzinnig en uitzinnig blij én trots.

De combinatie van een fantastische keuken en een heerlijk gastvrij terras maakt Hofman een Alkmaarse topper. En dat dankzij een topteam dat dagelijks klaarstaat om de gasten een ware belevenis voor te schotelen !